Vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger/begeleider cursus Keramiek

Het Doppahuis zoekt een lesgever voor een cursus Keramiek. Meer specifiek zoeken we iemand om les te geven op donderdagavond, om de twee weken, reeks van 7 lessen. 

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding. 

Voor meer uitleg, contacteer Annelies of Lieve

Creatieve begeleiders gezocht!

Het Doppahuis is steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je een specifieke hobby? Spreek je een vreemde taal of ben je een computerkenner? Hou je van lesgeven en sociale contacten? Dan ben jij de geknipte persoon om ons vrijwilligersteam te versterken. Ook voor nieuwe crea-cursussen (raamweven, marmeren, leerbewerken, tekenen, fotografie…) zoeken we nog begeleiders. Kom vrijblijvend langs voor meer informatie of stuur een mailtje naar annelies [at] doppahuis [dot] be

Lesgever/begeleider Spaans voor vervangingen

Spreek je vloeiend Spaans? Ben je eventueel een native speaker? Hou je van lesgeven en sociale contacten? Wij zoeken nog een begeleider voor vervangingen i.g.v. ziekte of verlof van onze vaste lesgevers. Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met onze manier van les geven.
Je hebt geen pedagogisch diploma nodig. We werken met kleine groepen. Twijfel je nog? Volg dan eens een taalles bij, je bent welkom! 

Wij zorgen voor een onkostenvergoeding en vrijwilligersverzekering en je kan zelf met korting andere cursussen volgen in het Doppahuis.

 

 

Facebook_link